loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

WIM BRYS

+32 (0) 478 31 76 17

Karel Van Manderstraat 7

8760 Meulebeke

 

Of op locatie naar keuze

 

Ben je op zoek naar een uitdaging ?

Voel je je in je huidige job niet op je echte waarde geschat ?

Wil je meer verantwoordelijkheid maar heb je tegelijk wat schrik om door te groeien ?

Raak je wat vast in routine ?

Liggen de relaties met je collega’s en/of leidinggevenden wat moeilijk ?

Raak je niet meer vooruit en voel je je onzeker ?

Wil je gewoonweg  verandering ?

 

Zelf kan ik zowel in de “harde” sector als in  de “zachte” sector terugblikken op een ruime ervaring zowel in uitvoerende functies als in  leidinggevende aansturende functies.  Mijn grote aandacht en verbondenheid met alle medewerkers  heb ik  in alle functies steeds hoog  in het vaandel gedragen.

Het is mijn overtuiging dat als een bedrijf of een organisatie zich wil klaarmaken voor  een veranderende omgeving en niet als gekookte kikker plots naast de realiteit wil komen te staan ,  het belangrijk is alle medewerkers in het bedrijfsverhaal  te betrekken vanaf dag 1.

 

Als persoon is het belangrijk te kiezen in welke omgeving je wenst te werken.

Zowel in het statuut van werknemer als van zelfstandige kon ik met het team  mooie resultaten bereiken ook al waren er soms een aantal tegenslagen te verwerken.  Hoe dan ook, is het belangrijk steeds  je eigen rol in het totale plaatje voor ogen te houden.

Wat is mijn taak in het geheel en is die helemaal duidelijk  voor mezelf en de collega’s/klanten ?

Wat is mijn verantwoordelijkheid, tot waar reikt die en krijg ik de nodige middelen om deze verantwoordelijkheid  volwaardig op te nemen ?

Waar ben ik echt goed in en kan ik misschien een voortrekker in zijn of wat als ik dan toch liever op de achtergrond  blijf ?

Krijg ik nog de gelegenheid om mezelf te ontplooien hoewel ik niet zo ambitieus ben ?

 

Graag coach  ik je om alle belangrijke  elementen overzichtelijk in kaart te brengen om op basis daarvan te kiezen  voor een hernieuwde  kracht in je bestaande job of een oriëntatie in een nieuwe richting die jou op het lijf geschreven is.