loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

SYLVIA BERREVOET

 

Tervurenlaan 37

1040 Etterbeek

 

Mijn eerste ervaring als coach is met het junioren basketbalteam van BZ’72 (Zeist). Natuurlijk wilde ik dat het team zou winnen. Afspraken, geheime tekens en strategieën hielpen daar dan bij. Toch ging het mij er meer om mijn meiden in beweging te krijgen, te laten genieten van het spel, en vooral te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

 

Behalve dat ik nu meer ervaring heb en over meer tools, tips & tricks beschik, is het doel van mijn coaching hetzelfde gebleven: mensen vanuit hun passie en kracht in beweging krijgen om hun doel te bereiken.

 

Mijn rol als coach is deze ontdekkingstocht te begeleiden en te ondersteunen, samen aan de slag gaan met belangrijke vragen. Waar ligt jouw kracht, wat geeft jou energie? Wat is echt belangrijk voor jou, in je werk en in je leven? Welke paden kun je nemen om hier invulling aan te geven? Wat is jouw talent?

 

Net als bij mijn basketbalteam sta ik aan de zijlijn, terwijl jij in beweging komt. Tijdens de 'time-outs' help ik je met momenten van rust en reflectie, ideeën en inspiratie. Winnen is tenslotte je persoonlijke happiness te bereiken.

+32 (0) 486 54 83 68

Talent Unlimited