loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

SARAH DE SCHEPPER

+32 (0) 498 77 30 66

 

Boerenstraat 109

1040 Brussel

 

 

“Geef een job die bij mij past en ik hoef nooit meer te werken”

Confucius

 

 

Hoe aangenaam  het ook is  anderen (in)zicht te laten krijgen in wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen, des te groter is de uitdaging  iets te zeggen over mezelf. Daarvoor heb ik me dan ook laten begeleiden door een  coach en ben er achter gekomen dat het meer mijn talent is  te vertellen dan  te schrijven:

 

 

 

 

Sinds 2012 ben ik actief als loopbaanbegeleider (nà het volgen van een solution focused praktijkopleiding) en als coach geïnspireerd door de gestaltpsychologie. Met de gestaltmethodiek willen we o.a. het gewaarzijn van de coachee in relatie tot zijn (werk)omgeving vergroten.

 

Coachees  getuigen over me  als iemand die goed  luistert, motiveert , hen aanzet tot actie, waardeert en focust op het positieve. Leren is een grote drijfveer voor me. Het is mijn  hoop in verbinding met de coachee, hem/haar te laten leren over zichzelf en tot  duurzame verandering  aan te zetten.

 

Met mijn eigen weg en de gemaakte bewuste keuzes, wil ik een voorbeeld zijn voor de coachees. Ik bedoel hier zeker niet mee dat de mensen dezelfde weg moeten gaan dan mezelf maar het is wel essentieel  voor mij “to practice what you preach” als begeleider. Het maken van bewuste (professionele) keuzes, op basis van zelfinzicht, met verstand en hart in een gezonde balans, daar wil ik jou graag in ondersteunen!

 

Knowing others is wisdom

Knowing the self is enlightment

Mastering others is strenght

Mastering the self is true power

Lao Tzu, Tao

BEKIJK HET FILMPJE