Pygmalion

Oostveldstraat 1

9900 Eeklo

 

loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

SANDY SNOECK

 

+32 (0) 488 19 53 75

 

Ingelandgat 1

9000 Gent

Bossenstein

Maas en Moor 16

2520 Broechem

 

Site Oud Sint-Jan

Zonnekemeers 16

8000 Brugge

 

 

Komen je talenten niet volledig tot hun recht in je huidige job? Nood om je anders te oriƫnteren in je loopbaan? Wil je ontdekken wat je drijfveren zijn en welke jobs daarmee zouden overeenstemmen?

 

Heel graag bekijk ik samen met jou wat jouw talenten zijn, waar jij energie uit haalt en wat jouw opties zijn.

 

Je mag van mij een luisterend oor verwachten, samen met enthousiasme over je positieve eigenschappen, een kritische blik en uitdagende vragen. We focussen op alle mogelijkheden die open liggen, veeleer dan op wat er mis kan gaan.

 

Ikzelf werkte bijna tien jaar in de non-profit sector: eerst bij een ngo voor ontwikkelingssamenwerking, daarna voor een natuurvereniging en een vrouwenorganisatie. De laatste zes jaar werkte ik voor een organisatie die Europese politiek op mensenmaat vertaalt voor diverse doelgroepen.

 

Binnen die verschillende organisaties verzorgde ik vooral veel lezingen, vormingen en trainingen. Daarbij bestudeerde ik (complexe) thema's, om ze nadien op een heldere en toegankelijke manier uit te leggen. Op die manier wil ik ook samen met jou kijken naar je loopbaan.

 

Ik plaats het breder plaatje in perspectief, breng structuur aan en verhelder wat voor jou nog scherp gesteld moet worden.

 

Ik kijk er alvast naar uit een verhelderend pad van mogelijkheden met jou af te leggen.

De Kluizen

Zandberg 6

9300 Aalst

Pygmalion

Oostveldstraat 1

9900 Eeklo