loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

PAUL COOPMAN

+32 (0) 473 80 98 95

Coaching is waarschijnlijk de meest intensieve en dankbare samenwerking om inzichten te creëren en een gewenste verandering in realiteit om te zetten. Loopbaancoaching geeft u een vrije en financieel haalbare keuze om dit ook voor jezelf realiteit te laten worden.

 

Over een periode van 18 jaar stuurde ik als eindverantwoordelijke in 5 organisaties mensen en resultaten aan op een evenwichtige manier. Of het nu als directeur HR en organisatieontwikkeling of European HR manager was, mijn aandacht ging steeds uit naar alle mensen in het team.

 

Zowel naar zij die het werk écht in hun handen hebben, alsook naar zij die managen en waarde moeten creëren door vooruit te zien en beslissingen mogen nemen.

 

  • Amerikaanse - Skandinavische en andere Europese headquarters en aansturing.
  • Chemie - voeding - IT - ziekenhuis.
  • Opstarten - pionieren - structureren - herstructureren - sluiten.

 

Ik zag het in 18 jaar allemaal de revue passeren.

 

Sedert 2006 werk ik verder aan deze missie. Deze keer niet meer binnen één bedrijf, maar vanuit een team voor mensen en bedrijven.

In deze periode had ik de gelegenheid binnen de Artevelde Hogeschool Gent te doceren, alsook studenten te begeleiden tijdens hun stage, en gastdocent te zijn in de Hogeschool Gent.

 

Bedrijfscoaching, loopbaancoaching, competentietrainingen, teamactiviteiten, talent plaatsen, teamrolmanagement en Pygmalion laten groeien zijn passies waar ik elke dag plezier aan beleef.

 

Door behulp van loopbaancoaching kunnen we samen uw loopbaanvraag omzetten in een gewenste realiteit dankzij nieuwe inzichten en ervaringen.

Pygmalion

Oostveldstraat 1

9900 Eeklo

 

Windgatstraat 13

9971 Lembeke

 

Grotesteenweg Noord 63/002

9052 Zwijnaarde

 

Ingelandgat 1

9000 Gent

 

Bossenstein

Maas en Moor 16

2520 Broechem

 

Site Oud Sint-Jan

Zonnekemeers 16

8000 Brugge

 

De Kluizen

Zandberg 6

9300 Aalst