loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

NELE LENAERS

+32 (0) 471 71 15 73

 

Gebroeders

Vandeveldestraat 68

9000 Gent

 

 

‘The secret of change is to focus all your energy not on figthing the old, but on building the new“ - Socrates

 

Bijna dagelijks krijgen we via de media wel een of ander bericht over stress en burn-out.

Herken je bij jezelf signalen van stress, of wijzen anderen jou hierop, voel jij je niet goed in je vel en denk je misschien wel een burn-out te hebben .. ?

Weet je niet zeker of jij in de juiste job zit, of zorgt de combinatie werk-privé voor veel spanningen ?  Wil je een aantal zaken anders in je leven, maar kom je er maar niet toe ?

Kom dan gerust eens langs voor een kennismakingsgesprek.

 

Als bedrijfsarts met jarenlange ervaring  en met de nodige coachopeidingen maak ik samen met jouw een analyse van je klachten of signalen, waarbij ik alert ben voor eventuele achterliggende medische problemen.

Er is aandacht voor al je rollen: je professionele rol, je rol als ouder, partner, vriend,..

We gaan samen op zoek naar je energiegevers en –vreters, bekijken je waarden, focussen op jouw toekomstvisie, ook al zie je die nu misschien nog niet.

 

Verder zal ik je tools aanreiken waardoor jij je eigen veerkracht kan versterken en leren we wat je kan doen om je stressniveau onder controle te houden.

 

Ben je echt burn-out, dan zal er eerst gewerkt worden aan het langzaam opbouwen van je energie.

 

Het doel van coaching is, om door een proces van verandering te gaan, waardoor je voldoende gewapend zal zijn om zelf verder te kunnen.

 

Het werken met een ‘compagnon de route’  om die eerste moeilijke stappen te zetten kan je echter een flink eind op weg helpen !