loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

MARK RABIJNS

 

Stropstraat 107

9000 Gent

 

Kerkhoflei 47

2980 Sint-Antonius Zoersel

 

Soms heb je het gevoel de weg kwijt te zijn in je job.  Je twijfelt aan je jobkeuze, je zoekt nieuwe mogelijkheden of je ervaart een algemeen gevoel van ontevredenheid. Het kan helpen om te onderzoeken wat de oorzaak is van dat gevoel, er inzicht over te krijgen en na te denken over mogelijke oplossingen.

 

Als loopbaancoach help ik mensen bij dat traject. Ik ondersteun personen in het maken van loopbaankeuzes en het ontdekken van zinvolle vervolgstappen met betrekking tot werk. Vanuit mijn achtergrond als klinisch psycholoog en psychotherapeut kies ik steeds voor een zorgzame en persoonlijke aanpak, waarbij ik het individu in zijn totaliteit beschouw.

 

Loopbaanbegeleiding is daarom ook steeds individueel en op maat. Iedereen is anders met een eigen geschiedenis, interesses, ambities, dromen en context. Tijdens dat traject help ik mee jouw waarden, talenten en vaardigheden in kaart te brengen. Daarnaast onderzoeken we samen op welk gebied jij als individu wil groeien en welk pad je wil exploreren in de toekomst. Ook wordt er stilgestaan bij de moeilijkheden die je mogelijk ervaart zoals conflicten op de werkplek, gebrek aan assertiviteit, motivatie en stressklachten.

 

Omdat korte termijnresultaat bij loopbaanbegeleiding belangrijk is, hanteer ik een oplossingsgerichte en cognitieve gedragsmatige aanpak.