loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

LIEN STEVENS

+32 (0) 476 53 69 40

Je kunt bij mij terecht voor loopbaanbegeleiding, problemen rond stress, vragen i.v.m. persoonlijke ontwikkeling, betere communicatie in relaties, het bereiken van doelen, veranderen van negatieve gewoontes,...

 

Loopbaancoaching

 

Op zoek naar je ware passie? De juiste keuze(s) maken? Wil je meer plezier en voldoening in je job? Niet tevreden over je job? Wens je duidelijkheid in je sterktes en valkuilen? Wil je weten welk werk écht bij je past? Wil je een beter evenwicht tussen je beroeps- en privé leven?

Ik help je op weg om je persoonlijkheid in kaart brengen, het onderzoeken van je drijfveren, (her)ontdekking van je passies en dromen, je kwaliteiten en valkuilen scherpstellen, nieuwe patronen installeren, creatieve technieken om je onderbewuste aan te spreken, je mogelijkheden op de arbeidsmarkt verkennen, je beroepsinteresses en wensen uitstippelen, efficiënt leren solliciteren, je sollicitatievaardigheden versterken en  je toekomstpad uitstippelen.

Onderzoek wijst uit dat jobcoaching de werktevredenheid verhoogt, zelfs al blijft de job dezelfde. Na het volgen van deze coaching ervaren mensen: het gevoel gehoord en begrepen te zijn, grotere zelfkennis, betere communicatie vaardigheden, meer vertrouwen in hun loopbaan, energie, creativiteit, daadkracht, zin om nieuwe projecten op te nemen,...

Mijn passie is het begeleiden van mensen in hun groei, ontwikkeling, kracht en vitaliteit.

Ik werk vanuit mijn intuïtie, vertrouwen, gedrevenheid en technieken aangeleerd tijdens mijn integrale coach opleiding. Daarnaast heb ik  meer dan 15 jaar ervaring binnen de psychiatrische gezondheidszorg.

Ik ga met veel plezier samen met jouw op zoek naar wat jij écht wil!

 

Stress coaching

 

Last van chronisch te lage energie? Kun je moeilijk omgaan met de stress in je leven? Heb je het gevoel dat je hele lijf schreeuwt om hulp?

Je staat er niet alleen voor, maak een afspraak.

Ik bied een integrale benadering aangepast aan de klant, van mentale kadering van het fenomeen, over technieken voor fysieke herbronning tot emotioneel herstel en het betrekken van de omgeving bij de integratie. Het is een individueel traject.

Ik werk a.d.h. van het in kaart brengen van je probleem,  je persoonlijkheid, het soort werk je doet, de levensfase waarin je zit, je verwachtingen over het leven, luisteren, toelichten, doelstellingen bepalen, erkenning ,... om zo tot herstel te komen. Ik help mensen op weg naar meer levenskwaliteit en de durf om zaken aan te pakken.

 

Lifecoaching (relationele coaching)

 

Ik begeleid je bij je persoonlijke ontwikkeling, het bereiken van doelen, betere communicatie in relaties, veranderen van negatieve gewoontes,...

Ben je het “proberen” beu? Mensen proberen vaak van alles, maar concreet verandert er weinig... “Proberen” betekent meestal dat je ergens niet in gelooft maar dat je toch een poging waagt in de hoop dat het toevallig toch lukt. Niet echt opbouwend voor je zelfvertrouwen. Het begint bij het inzicht dat jouw gedachten en handelingen je omgeving mee scheppen, en dat je door anders te reageren op omstandigheden verandering kan brengen.

Wil je voor bepaalde onderwerpen een klankbord, een objectieve luisteraar die je een spiegel kan voorhouden. Een inspirerend persoon die samen met jou op ontdekking gaat doorheen jouw wereld en je nieuwe paden laat ontdekken. Die je kwaliteiten kan laten ontdekken waarvan je helemaal niet wist dat je ze hebt. Een life coach is een investering in jezelf!

 

Site Oud Sint-Jan

Zonnekemeers 18

8000 Brugge

 

Kiekenstraat 24, 8600 Diksmuide

 

 

Pygmalion

Oostveldstraat 1

9900 Eeklo