loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

KATRIEN DEBEVERE

+32 (0) 471 95 53 64

 

Assenedestraat 8

9000 Gent

 

“Voor wie de ambitie heeft de perfecte job te creëren in plaats van die te vinden.”

 

Met 10 jaar ervaring in de media (Redactie & Productie voor Televisie – één en Canvas; management in podiumkunsten) en bijhorende opleidingen weet ik als geen ander wat de uitdagingen zijn voor wie zich aangetrokken voelt tot een meer creatieve loopbaan.

Na eveneens zelf de vertaling gemaakt te hebben naar de toepasbaarheid van de verworven vaardigheden en competenties naar de meer reguliere arbeidsmarkt, versterkte het mij zeker om als coach “beide professionele talen” te spreken.

 

Wie een creatieve loopbaan wenst uit te tekenen staat voor meerdere uitdagingen waarvoor Personal Branding, Creativity Management, Project & People Management en Design van de loopbaan op lange termijn bovenal in eigen handen ligt.  Uitdagingen genoeg dus, waarvoor het misschien absurd is er constant helemaal alleen voor te staan.

 

Zie je door bos de bomen niet meer? Heb je af en toe het gevoel dat je de handdoek in de ring wil gooien? Heb je nieuwe zuurstof nodig voor je creativiteit? Ben je het moe om er alleen voor te staan?

Dan is het geen overbodige luxe om jezelf een coach cadeau te doen!

Ik kijk alvast uit naar een vrijblijvende kennismaking.