loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

KARLIEN LEROY

+32 (0) 472 89 18 83

 

De Maillé de la Tour

Landrylaan 10

1820 Steenokkerzeel

 

Wie ben ik?

 

Geïntrigeerd door mensen en wat er in hem omgaat, gedreven om hen vooruit te helpen en gelukkig te zien, zo kan je mij best omschrijven.

 

Mijn oprechte aandacht voor de mens achter de job in combinatie met opleidingen in coaching, management en leadership hebben me een goed inzicht gegeven in talenten, competenties, gedrag en intermenselijke relaties.

Bovendien kan ik bogen op ruim 20 jaar ervaring als teamlid en manager in multinationals.

Dat ik een breed interesseveld heb, blijkt uit de terreinen die ik geëxploreerd heb: van sales, customer service, marketing, supply chain tot project management. Vandaag deel ik en pas ik die ervaring toe in de job van coach en management adviseur van notarissen.

 

In de loop van mijn carrière heb ik mezelf ook regelmatig vragen gesteld als:  Is deze job wel iets voor mij? Ik heb niet dezelfde visie als mijn manager: hoe ga ik hiermee om? Zou ik niet beter kiezen voor een nieuwe uitdaging en zo ja, welke?

En ja, soms past het schoentje – lees job - niet meer. Je bent eruit gegroeid en het is tijd voor iets nieuws. Dan moet je springen, hoe lastig het soms ook is om uit je comfortzone te komen.

 

Wat kan ik voor u betekenen als loopbaancoach?

 

Als professioneel loopbaanbegeleider wil ik graag naar jouw verhaal luisteren. Ik wil je begeleiden en motiveren om de volgende stap te zetten in jouw zoektocht naar je ware potentieel.

 

Enkele sleutelwoorden die mijn aanpak als loopbaancoach typeren: oplossings- en ontwikkelingsgericht, positief, intuïtief, warm en oprecht, op maat met respect voor jouw ritme en levensfase, aanmoedigend, concreet.

 

Met welk soort vragen kan je bij mij terecht?

 

• Wat zijn mijn talenten?

• Waarom bots ik in mijn job steeds op dezelfde blokkades?

• Wie ben ik en wat maakt me gelukkig?

• Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten?

• De druk is groot op en buiten het werk. Hoe ga ik hiermee om?

 

Tijdens de coaching kan ik je ook helpen met praktische zaken zoals:

 

• sollicitatietips: mogelijke sollicitatiekanalen, schrijven van een goed CV, hoe jezelf beter ‘verkopen’ tijdens een sollicitatiegesprek;

• het opstellen van een concreet stappenplan;

• structuur brengen in jouw creatieve ideeën.