loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

KAREN HAERS

 

+32 (0) 478 59 90 17

 

 

Brugstraat 147

9880 Aalter

 

 

 

Groepspraktijk BOEST

Bogaard 31

9980 Sint-Laureins

 

 

Als Psychologisch consulent afgestudeerd in 2001 kan ik ondertussen een jarenlange ervaring voorleggen in het coachen en begeleiden van mensen op verschillende levensdomeinen.

 

Mijn aanpak binnen de loopbaanbegeleiding focust zich niet zozeer op het behalen van één doel, bv een nieuwe job, maar richt zich ook naar het loopbaanpad, meer voldoening halen uit  uw job, een beter evenwicht vinden tussen uw privé en beroepsleven, het ontdekken welke competenties nodig zijn om uw loopbaan zelf actief te sturen en te leren hoe u ze kunt versterken of ontwikkelen.

Een loopbaan op zich is geen doel, het doel is dat deze past bij jou en dat je voldoening krijgt op vlak van werk maar ook in combinatie met de andere belangrijke levensdomeinen.

 

Om dit te bereiken gebruik ik tijdens de loopbaanbegeleiding ook technieken uit de cognitieve gedragstherapie en korte oplossingsgerichte therapie.

De klemtoon ligt op de toekomst en wat jij als een gewenste situatie ziet, een positieve verandering in jouw leven, stap voor stap. Er wordt niet zozeer gefocust op de problemen of klachten in het verleden maar op de oplossing. En dat werkt!

 

 

 

Oostveldstraat 1

9900 Eeklo