loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

JENNY JANSSENS

+32 (0) 486 27 43 03

 

Beernemsteenweg 116

8750 Wingene

 

Leef jij van vakantie naar vakantie? Of wil je gewoon even je huidige loopbaan evalueren om te kijken wat anders of beter kan?

Dan is het tijd om daar iets aan te doen, met loopbaanbegeleiding!

 

Samen brengen we je talenten en valkuilen in kaart en kijken we in welke omstandigheden en omgeving jij de gelukkigste versie van jezelf kan zijn.  Ik begeleid je graag naar nieuwe inzichten,  zodat je voor jezelf bewust nieuwe doelen kan kiezen en een concreet actieplan kan opstellen om deze te realiseren.

 

Mijn passie voor mensen en mijn eigen levens- en werkervaringen laten me toe me in te leven in een breed scala aan loopbaan- en levensvragen. Mensen ondersteunen in hun veranderingsproces betekent voor mij hen stap voor stap zichzelf laten ontdekken en aanvaarden. Een persoonlijke aanpak met veel respect voor wie jij bent als mens, en open communicatie in volle discretie maken mijn werkwijze compleet.

 

Naast loopbaancoach ben ik gecertifieerd stress- en burnout coach.  Als bezige bij die houdt van veel uitdagingen heb ik al meermaals ervaren hoe belangrijk het is je eigen grenzen te kennen én respecteren. Heb je vaak last van stress, weinig energie, en moeite om je work-life balans in orde te krijgen? Dan help ik je graag om terug je kracht en evenwicht te vinden.

 

Bel of mail me, en dan bekijken we samen waar ik jou mee kan helpen.