loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

ISABEL ELST

 

+32 (0) 485 85 90 97

 

 

Verenigde Natieslaan 88

2660 Hoboken

 

 

Wil je graag ontdekken waar je goed in bent, wat je graag doet en waar je gelukkig van wordt? Dan help ik je graag! En wanneer duidelijk is wat je echt wil, help ik je om dit doel te bereiken. Zo brengen we samen jouw hulpbronnen en belemmeringen in kaart en stellen we een plan van aanpak op dat je stap voor stap dichter bij jouw doel brengt.

 

De begeleiding draait met andere woorden rond bewustwording en persoonlijke groei. Ik maak gebruik van oefeningen, testen en natuurlijk stel ik je heel wat vragen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw vraag, wat jij verwacht van de begeleiding en leg ik uit hoe ik werk.

 

Voor ik startte als personal coach heb ik zes jaar gewerkt in de communicatiesector, onder andere als docente communicatie bij Universiteit Antwerpen. Vooral het helpen en begeleiden van studenten gaf me veel energie. Ik besloot hier dan ook volop op in te zeten en ging terug studeren: Toegepaste Psychologie. Ook deed ik een bijkomende opleiding tot Lifecoach. Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt als carrièrecoach voor werkzoekenden.

En nu zet ik deze kennis en werkervaring in als zelfstandig coach in mijn praktijk in Hoboken. Ik help mijn cliënten bij hun professionele en persoonlijke groei. Kies jij ook voor jouw groei? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!