loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

GRIET VAN DEN ABEELE

 

+32 (0) 468 16 18 23

 

Corpusstraat 79

9700 Oudenaarde

 

 

Dorpsstraat 6

9800 Deinze

 

 

There is a crack in everything. That’s how the light gets in.

 

- Leonard Cohen -

 

Ik begeleid je als coach graag bij je vragen die te maken hebben met je loopbaan, je talenten en passies. Ook wanneer je graag constructiever wil omgaan met situaties van stress sta ik klaar om samen met jou op pad te gaan.

 

Ben je op zoek naar die job die helemaal op je lijf is geschreven of heb je zin om meer zicht krijgen op datgene waar je energie uit haalt om met een nog bredere glimlach naar het werk te gaan? Ik hou ervan mensen te begeleiden en het beste in zichzelf naar boven te halen. Ik daag je graag uit om op zoek te gaan naar wat je écht wil. Je talenten, passies en waarden halen we samen naar boven. Mijn ervaring in de wereld van HR is daarbij een extra troef wanneer je zoekende bent om een nieuwe richting in te slaan.

 

 Heb je meer nood aan praktijkgerichte ondersteuning zodat je goed voorbereid bent op een sollicitatiegesprek? Ook dan kijk ik samen met jou naar wat je écht nodig hebt zodat de loopbaancoaching een meerwaarde kan bieden voor jouw traject.

 

Wanneer het wat minder gaat en de stress te veel wordt, dan mag je rekenen op een warme, ondersteunende begeleiding. Samen onderzoeken we wat jou wel nog energie kan geven in je werk en hoe je zo vlot mogelijk naar een veerkrachtig herstel kan opbouwen. Doorheen de verschillende specialisatie-opleidingen die ik heb gevolgd, kan ik putten uit een grote toolbox van tips en oefeningen die écht werken.

 

 Ongeacht de vraag die jou tot bij mij brengt, volgt een traject dat uniek is. De aanpak en de oefeningen worden afgestemd op jouw noden. Mijn stijl is zacht, maar resultaatgericht. Samen gaan we op zoek naar jouw kern zodat je gesterkt bent om terug in beweging te komen.

 

Je eerste stap is de belangrijkste. Het pad ontrolt zich vervolgens verder als je het bewandelt.