loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

GREET MAEYAERT

+32 (0) 475 87 19 10

 

Kasteelstraat 22

9550 Herzele

 

Godveerdegemstraat 101 9620 Zottegem

 

Greet is rustig, empathisch en open-minded.

 

Achtergrond:

Greet heeft een opleiding als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen genoten. Eens aan het werk kon de cijfermatige kant van organisaties haar echter weinig boeien. Een nieuwe wereld ging open toen ze het menselijke luik in organisaties ontdekte. Bijkomende opleidingen hierin waren dan ook een logisch gevolg. Opleidingen in Professionele Coaching en Psychodynamica zijn maar enkele voorbeelden.

 

Ervaring:

Greet werkte meer dan 10 jaar in dienstverband, onder meer als IT organisatie-adviseur en als HR Business partner. Werk- en opdrachtgevers waren zowel kleinere KMO's als  multinationals en overheidsinstellingen (lokaal, federaal en Europees). Sinds 2011 is Greet zaakvoerder en een ervaren organisatie-adviseur, management coach en loopbaancoach. Dus ook vandaag staat ze nog steeds met beide benen in de bedrijfswereld, waardoor ze zich ten volle kan inleven in de wereld van de coachee. Maar ze weet ook hoe hectisch het leven kan zijn als mama van 2 dochters, die samen een tweeling vormen en als echtgenote van een bezige bij.

 

Aanpak:

Elk loopbaantraject is op maat van de coachee en kan vergeleken worden met een treinrit. Zo kan er halt gehouden worden bij de persoonlijke kwaliteiten of bij de competenties of bij hetgeen de coachee graag zou willen. Maar er kan evengoed stil gestaan worden bij toekomstige werkgevers of bij een concrete sollicitatie. Samen met de coachee worden de haltes bij aanvang van het traject vastgelegd.

 

Greet werkt vanuit een positieve insteek, waarbij woorden als "kracht" en "passie" thuishoren. Ze geeft er tevens de voorkeur aan om naar de toekomst te kijken, naar hoe het zou kunnen zijn.