loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

GERDA VAN DEN DRIES

 

+32 (0) 498 68 29 90

 

Van Volxemlaan 385 bus 9

1190 Vorst

 

Wat voor een loopbaancoach ben ik?

 

Vanuit mijn opleiding als journaliste werkte ik bijna dertig jaar in de media. Eerst voor weekbladen, daarna voor Radio 1 en interviewde ik honderden mensen uit de meest diverse sectoren. Het leerde me goed te luisteren, het verhaal achter het verhaal op te pikken en pertinente vragen te stellen vanuit een waarachtige belangstelling voor mensen.

 

Op de VRT heb ik de laatste 7 jaar van mijn loopbaan gewerkt als interne loopbaancoach en heb ik ruim 300 medewerkers, van laag tot hoog, begeleid in hun loopbaan. Tegelijk werkte ik mee aan een duurzaam personeelsbeleid rond thema’s als inzetbaarheid, work/life-balans en oudere medewerkers. Binnen een uitwisselingsproject van de Vlaamse Overheid coach ik jonge leidinggevenden in hun nieuwe rol.

Mijn eigen werkervaring is breed, want gedurende mijn loopbaan werkte ik in loondienst én als zelfstandige, was ik zowel leidinggevende als teamlid en werkte zowel in de privé als in de openbare sector.

 

Dat alles neem ik mee als loopbaancoach bij Pygmalion. Ik hou van een no nonsense aanpak op maat van elke individuele persoon. Eerst meer helderheid krijgen in wat jouw sterktes zijn, wat jou drijft, wat je nodig hebt en wat je graag doet. Om van daaruit concrete stappen te zetten naar meer vervulling in je job en meer evenwicht in je leven. Met als doel: terug goesting hebben in wat je doet en weer content te zijn met je leven.

 

Jij doet het wel zelf, ik ben er om je daarbij te helpen, om te verhelderen, te inspireren, aan te moedigen of zo nodig te confronteren. En dit alles met mijn optimisme, enthousiasme en betrokkenheid, met humor, creativiteit en àl mijn werk- en levenservaring.