loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

ELFI STRACKX

+32 (0) 496 50 05 33

 

Krijgshof 3, bus 289

9200 Dendermonde

 

Het is steeds mijn passie geweest om met mensen te werken. Om naar ze te luisteren, ze te begrijpen en te weten wat hen drijft. Het zal dan ook niemand verbazen dat ik zo’n tien jaar geleden in de wereld van de Human Resources belandde.

Ondertussen heb ik een ruime ervaring opgebouwd binnen verschillende domeinen, zoals selectie & rekrutering, assessment, training, advies, outplacement en loopbaanbegeleiding.

 

Ik ontdekte reeds lang geleden dat de basis van een gelukkig leven samenvalt met zelfontplooiing en zelfontwikkeling, zowel privé als op werkvlak. Om jezelf te kunnen ontplooien en je goed in je vel te voelen moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

Je dient je talenten, passies en drijfveren te kennen en kansen te benutten om hier actief mee bezig te zijn.

Je dient te geloven dat je je dromen en doelen effectief kan realiseren en hiermee concreet aan de slag te gaan.

En last but not least, je dient in jezelf te geloven en door een roze bril naar het leven te kijken.

 

Soms raak je wel eens de weg kwijt en lijkt het alsof je niet meer weet wie je bent en wat je wilt. Of krijg je te maken met enkele tegenslagen die je fysiek en mentaal uitputten. Of lijkt het alsof er iets in jezelf is dat jou belemmert om het leven te leiden dat je wilt leiden…

 

Het is mijn missie om jou terug op weg te helpen en zelfs even samen met jou op pad te gaan. Dit kunnen we perfect tijdens een loopbaanbegeleidingstraject op maat van jouw behoeften. Tijdens loopbaancoaching kunnen we op verschillende vlakken werken: competenties (sterktes/zwaktes), talenten, motivatie, drijfveren, zelfvertrouwen, positieve ingesteldheid, doelstellingen realiseren enz.

Het feit dat ik dit kan doen binnen een zeer aangename werksfeer, omringd door collega’s die er samen voor willen gaan, motiveert mij alleen nog meer.