loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

CHRIS VLUYMANS

 

+32 (0) 489 72 57 16

 

 

Heivelden 27

2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver

 

 

“Als ik de situatie wil verbeteren, moet ik mijn energie steken in het enige waar ik greep op heb, mezelf” – Stephen Covey

 

Wil je meer voldoening, plezier en energie halen uit je werk? Ben je op zoek naar een beter evenwicht tussen je beroeps- en privéleven? Wil je groeien in je job of op een ander vlak? Wil je weten welke job echt bij je past? Sta je voor een belangrijke keuze in je loopbaan? Hierin kan ik je ondersteunen.

 

Loopbaanbegeleiding is steeds een individueel traject en op jouw maat. We vertrekken vanuit jouw vraag. Ik begeleid je zodat je jezelf beter leert kennen: je krijgt inzicht in je talenten, waarden, competenties, energiegevers en energievreters. Het wordt duidelijk wat je wil en je weet welke acties je kunt nemen om je doel te bereiken. Ook staan we stil bij de moeilijkheden die je ervaart zoals conflicten op de werkplek, gebrek aan assertiviteit, motivatie, stressklachten en burn-out.

 

Naast loopbaancoach ben ik, als gecertificeerd stress- en burn-outcoach ook gespecialiseerd in stressmanagement en preventie en herstel van burn/bore-out. Daarnaast heb ik een specialisatie in het coachen van mensen met het patroon van perfectionisme.

 

Mijn verschillende opleidingen en trainingen vormen samen met mijn levenservaringen, zoals mijn burn-out, de basis tijdens mijn coachsessies. Na meer dan 20 jaar ervaring als HR-verantwoordelijke in twee organisaties en mijn trainingservaring in een sociale hogeschool, volgde ik mijn droom om zelfstandig als coach en trainer aan de slag te gaan. Ik richtte mijn eigen zaak, Leef echt, op.

Mensen begeleiden in hun groei en ontwikkeling vormt de rode draad in mijn leven en blijft mijn passie. Ik ga met veel plezier samen met jou op zoek naar wat jij écht wil. Bel of mail me, dan kunnen we samen kijken wat ik voor jou kan betekenen.