loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

ANNE-MARIE VAN WIJNSBERGHE

 

+32 (0) 496 10 01 51

 

www.tijgeroog.be

Goud maken van wat er al is

 

In elke mens is goud aanwezig, dat is mijn vertrekpunt. Om mijn eigen goud te ontdekken, heb ik een leerzinwekkende tocht doorheen de arbeidsmarkt gemaakt: van taaldocent tot communicatieverantwoordelijke met daartussenin nog wat haltes. De rode draad van mijn loopbaan is “werken met mensen”.

Door mijn werk als trajectbegeleider en outplacementcoach, rolde ik in het coachingsvak. Ik ontdekte daar pas echt mijn goud: mijn passie en talent om mensen te motiveren, goesting te doen krijgen zichzelf opnieuw uit te vinden, de vinger op de wonde te leggen en uit de beperkende hokjes te stappen. Why do you stay in prison, when the door is open?

 

Recept voor het maken van goud

 

En zo werk ik ondertussen meer dan vijf jaar als loopbaancoach met een eigen coachingspraktijk.

Hier daag ik mensen uit en begeleid hen naar meer bezieling in leven en werk. Uit de mist, uit de impasse, terug naar de essentie, hun “goud”, waar ze écht warm van worden. Om van daaruit stappen te zetten en door de angst voor het onbekende te gaan.

Ik luister geboeid naar de verhalen, we halen de angel eruit en gaan samen op ontdekkingstocht naar ieders unieke recept voor groei en voldoening.

 

 

 

 

Van Urselstraat 44

2060 Antwerpen

 

 

Ranstsesteenweg 62

2531 Vremde

 

Mechelsesteenweg 72

2018 Antwerpen