loopbaanbegeleiding

 

KIES ZELF JE COACH

AN MORTELMANS

+32 (0) 498 52 55 51

 

Het Looks

Ros Beiaardstraat 13

2500 Lier

 

Grensstraat 6

2861 Onze-lieve-vrouw-Waver

 

Een (professioneel) leven zit vol met vragen en uitdagingen. Wie ben ik? Over welke talenten beschik ik en komen die tot uiting in de job die ik doe? Hoe balanceer ik tussen privé en werk? Hoe blijf ik geïnspireerd en energiek? Hoe ga ik om met mijn ‘lastige’ baas?  In welke werkcontext kom ik écht tot mijn recht? Kan ik meer plezier creëren in mijn werk?

Allemaal vragen die zich kunnen opdringen aan jou en die je soms overhoop kunnen halen… Vragen die ook een kans kunnen zijn voor zelfontdekking en zelfontplooiing. In die zin kunnen belemmeringen opstapjes worden naar een bewuster, gelukkiger en energiek leven!

Als coach ben ik gebeten om samen met jou op weg te gaan. Om antwoorden te zoeken die bij je passen op vragen die jij jezelf stelt. Daar houd ik van! Ik geloof erin dat de antwoorden die je zoekt reeds in jezelf aanwezig zijn. Het is vaak een kwestie van opnieuw ontdekken, anders leren kijken dan je gewoon bent; van laagjes afpellen die het beste van jezelf verborgen houden… En soms kan de blik van een ander daarbij helpen. De blik van een coach die mee op ontdekkingstocht gaat!

 

Ik ben al mijn hele leven gefascineerd door mensen. Ik zie graag mensen. Ik geloof in mensen. Ik geloof dat elke mens talenten heeft waarmee hij werkelijk een verschil kan maken. Talenten die hem gelukkig maken en zin geven aan zijn leven.

Ik ben geaccrediteerd talentcoach (TaPas), loopbaancoach en organisatiecoach. Daarnaast ben ik opgeleid als maatschappelijk assistent en als filosoof. Ik leer graag uit mijn ervaringen en probeer daaruit wijsheid te scheppen… Zo tracht ik vorm te geven aan mijn leven; mijn leven als kunstwerk te scheppen.